Good food i pyszne wafle :-) testowanie :-)
Zostałam wybrana do testowania nowych smaków wafli ryżowych o smaku mango i barbecue. Dzisiaj odebrałam karton pełen wafli do testowania :-). Moje chłopaki od razu sięgnęli po smak barbecue i byli zachwyceni, miały one pikantny smak, mój Junior stwierdził, ze to zdrowa odmiana chipsów do chrupania przy ulubionym filmie.
Mi bardziej zasmakowały te z mango - są bardzo wyraziste w smaku, przypominają mi dania z kuchni indyjskiej. Bardzo lubię mango, więc te wafle to dla mnie strzał w 10. Oba rodzaje wafli są bardzo dobre, myślę, że super się sprawdzą jako przekąska w pracy, jako danie na spotkaniach z przyjaciółmi, śniadanie czy kolację z dodatkami. Mam już kilka pomysłów jak je wykorzystać, a przepisy zamieszczę na blogu. Z chęcią bym przetestowała inne smaki. Rozejrzę się za nimi w sklepach.
Mi bardziej zasmakowały te z mango - są bardzo wyraziste w smaku, przypominają mi dania z kuchni indyjskiej. Bardzo lubię mango, więc te wafle to dla mnie strzał w 10. Oba rodzaje wafli są bardzo dobre, myślę, że super się sprawdzą jako przekąska w pracy, jako danie na spotkaniach z przyjaciółmi, śniadanie czy kolację z dodatkami. Mam już kilka pomysłów jak je wykorzystać, a przepisy zamieszczę na blogu. Z chęcią bym przetestowała inne smaki. Rozejrzę się za nimi w sklepach.
Wafle znajdziecie na stronie GoodFood, są tam przedstawione także inne rodzaje smakowe wafli.
Mi bardzo się podoba to, że są naturalne, bez konserwantów i zbędnej chemii. Do wypieku wafli używane są najwyższej jakości produkty, w 100% naturalne i niemodyfikowane genetycznie.
Skład wafli mango to pełnoziarnisty ryż brązowy, ryż biały, grys kukurydziany, olej rzepakowy, cukier, naturalne aromaty, sól, laktoza, dekstroza, kminek, czosnek, przyprawy i zioła, ekstrakt z papryki - E160c. Zawiera mleko i produkty pochodne łącznie z laktozą, może zawierać śladowe ilości glutenu.
Skład wafli barbecue to ryż brązowy, ryż biały, grys kukurydziany, olej rzepakowy, syrop glukozowy, sól, dekstroza, naturalne aromaty, cukier, maltodekstryna, pieprz cayenne, cebula, pomidor. Może zawierać śladowe ilości glutenu, selera oraz mleka, łącznie z laktozą.
Informacja pochodzi z opakowania wafli.
Dziękuje firmie GoodFood za możliwość testowania nowych smaków wafli. Wkrótce dalsze opinie i sposoby na wykorzystanie wafli w kuchni. A już teraz życzę Wam smacznego :-).
Smacznego Marzenko :)
OdpowiedzUsuńDziękuje Eluniu :-)
UsuńNo i tobię życzę smacznego chrupania.
OdpowiedzUsuńDziękuje Natalio :-) fajne smaki :-)
Usuńja znowu skusiłam się na nie, bo w Biedronce znalazłam, ale oba smaki mi nie podpasowały
OdpowiedzUsuńMarto mi mango posmakowało, ale każdy ma inny smak :-)
UsuńU mnie też juz pierwsze testy były, dziś zamierzam zrobić wpis
OdpowiedzUsuń:-) jestem ciekawa które Ci posmakowały najbardziej :-)
UsuńWczoraj pierwszy raz zjadłem wafelki Tovago (http://tovago.pl/) - niebo w gębie.
OdpowiedzUsuń