"Kuchnia polska" recenzja książki
Zaczynamy od przystawek. Galaretka rybna, galaretka z drobiu czy nóżek to dania, które zna z pewnością każdy z nas. Karp w galarecie, kruche babeczki z grzybami, kurczak w cieście piwnym, różne rodzaje pasztetów i śledzi, smalczyk i tatar. Same pyszności, które dość często gościły i goszczą w polskich domach.
Tytuł - "Kuchnia polska"
Wydawnictwo - Buchmann
Ilość stron - 208, oprawa twarda
Cena - 49,99 zł
Opracowanie zbiorowe
Pięknie wydana :)
OdpowiedzUsuńKsiążka bardzo zachęcająca, chyba sobie ja kupię :)
OdpowiedzUsuńNarobiłaś mi ochoty na tę książkę. Kuchnię polską uwielbiam. A szata graficzna tutaj baaardzo mi się podoba.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam cieplutko :)
Pięknie prezentuje się ta książka. Chciałabym ja mieć :-)
OdpowiedzUsuńJuż sama okładka zachwyca :)
OdpowiedzUsuńPięknie wydana :-)
OdpowiedzUsuńmnie już okładka urzekła :)
OdpowiedzUsuńU mnie też była recenzja, widzę, że mamy podobne odczucia co do tej świetnej pozycji.
OdpowiedzUsuń