Warsztaty "Z gruntu dobre" z Sokołowem
Tą krótką notką prasową chciałabym was zaprosić na małą relację z warsztatów, które odbyły się już jakiś czas temu. Zostałam zaproszona wraz z innymi blogerami na spotkanie, na którym mieliśmy okazję spróbować i poddać ocenie nowe produkty bez mięsa - w fazie przygotowań. Próbowaliśmy różnych propozycji a potem opisywaliśmy, co byśmy w nich ewentualnie zmienili czy dodali a może odjęli. Wypowiadaliśmy się także na temat projektu opakowań i propozycji nazw. Spotkanie było bardzo miłe i bardzo smaczne. Nowa linia produktów Sokołów ma się ukazać w sklepach od września i już teraz was zapraszam, abyście ich spróbowali jak tylko się pokażą. Dla kogo są skierowane te produkty ? w zasadzie dla wszystkich, nie tylko dla tych, którzy są na diecie roślinnej. Będą naprawdę pysznym dodatkiem do codziennego jadłospisu.
Po degustacjach i wyrażeniu swoich opinii odbyło się wspólne gotowanie. Gotowaliśmy z Dominikiem Moscalenko oraz Moniką Mrozowską. Stworzyliśmy prawdziwe pyszności - pierożki z pasztetem warzywnym, barszcz czerwony z kolendrą i mleczkiem kokosowym oraz deser z kaszy manny. Było jak zawsze miło i wesoło, miałyśmy okazję się spotkać ponownie ze sobą, porozmawiać, wspólnie pogotować. Warsztaty odbyły się w dworku w Woli Suchożeberskiej, gdzie mogliśmy także skorzystać z ćwiczeń prowadzonych przez Monikę Mrozowską, tzw. rytuałów tybetańskich, które wzmacniają kondycję organizmu, dających pozytywną energię i siły witalne. Monika również opowiedziała nam o zdrowym odżywianiu i komponowaniu posiłków.
Bardzo miło spędziłam czas i dziękuje bardzo za zaproszenie.
A tutaj możecie sobie zobaczyć filmik z warsztatów - https://www.
Przyjemne doświadczenie ;)
OdpowiedzUsuńKolejne świetne warsztaty i fajna relacja :) Super Marzenko :)
OdpowiedzUsuńSuper warsztaty.
OdpowiedzUsuńPiękne zdjęcia!
OdpowiedzUsuńŚwietne warsztaty! :)
Działo się :D
Pozdrowionka serdeczne :)
Bardzo fajne warsztaty :-)
OdpowiedzUsuńsuper warsztaty, szkoda, że nie mogłam w nich bra udziału
OdpowiedzUsuńZazdroszczę Wam takich warsztatów. Mnie nikt nie zaprasza, buuu;-(
OdpowiedzUsuńSuper sprawa takie warsztaty. Zawsze warto pojechac na nie i poznać wiele nowych przepisów i smaków.Pozdrawiam
OdpowiedzUsuń