"Persiana" recenzja książki
I ta książka właśnie dzisiaj ma swoja premierę.
Bo przecież przygotowanie smacznych posiłków wcale nie musi być trudne, nie musi być przykrym obowiązkiem, wystarczy odrobina wiedzy i kilka prostych, ulubionych składników i już możemy czarować. Czary mary i wychodzi nam obiad doskonały. Tak, tak to szczera prawda. Ja kocham gotować, ale równie mocno kocham jeść. Kocham czuć smak i niech będzie on zdecydowany i charakterystyczny. Każda kuchnia ma takie swoje smaki i to jest w tym najlepsze.
Ta książka może was zainspirować do tworzenia, jeżeli nie masz jakiegoś składnika lub po prostu go nie lubisz, możesz spokojnie zastąpić go innym. I o to w kuchni przecież chodzi. Opuszczenie jakiegoś składnika nie sprawi, że potrawa będzie gorsza, będzie jedyna w swoim rodzaju bo stworzona przez ciebie.
Tytuł - "Persiana"
Autor - Sabrina Ghayour
Wydawnictwo Insignis
Twarda oprawa, stron 240
Cena - 69,99 zł
Bardzo ładnie wydali tę książkę. Z pewnością można się zainspirować przepisami :)
OdpowiedzUsuńPodoba mi się ta książka. Wizualnie bardzo zachęca do zakupu, a i zawartość wygląda bardzo ciekawie :)
OdpowiedzUsuńZapewne książka warta przeczytania i obejrzenia :)
OdpowiedzUsuńJa ostatnimi czasu lubuję się w kuchniach świata. Z tymi potrawami Bliskiego Wschodu chętnie bym się zapoznała. :D
Pozdrawiam :)
Lubie takie książki. To znaczy czytelne, na jednej stronie zdjęcie, a obok przepis. Chętnie poznam kuchnię bliskiego wschodu 😊
OdpowiedzUsuńKopalnia pomysłów, super 👌
OdpowiedzUsuńwłaściwie nie znam kuchni bliskiego wschodu, więc chętnie przeczytałabym książkę, tym bardziej że jest ładnie wydana :)
OdpowiedzUsuńoj podoba mi sie i to bardzo, tym bardziej ze nie znam tej kuchni zupełnie:)
OdpowiedzUsuńSuper książka a jakie ładne zdjęcia :)
OdpowiedzUsuńPięknie wydana książka :)
OdpowiedzUsuńsame zdjęcia zapowiadają, że jest to fanastyczna pozycja kulinarna:) zaciekawiłaś mnie:)
OdpowiedzUsuń