Pieczony ser camembert z pomidorkami
PIECZONY SER CAMEMBERT Z POMIDORKAMI
Dzień dobry moje kochane słoneczka. Zapraszam was dzisiaj na mega pyszne śniadanko, częstujcie się bo to jest takie pyszne, że nie można się oprzeć przed zjedzeniem prawie wszystkiego samemu - no chyba, że podzielicie się z mężem, ale jak coś to wcale nie musicie.
Składniki:
dodatkowo - żurawina i bagietka
Do naczynia wkładamy ser camembert i nacinamy go, smarujemy oliwą wymieszaną z czosnkiem niedźwiedzim. Układamy dookoła pokrojone na pół pomidorki i wyciśnięty czosnek. Zapiekamy w 180 stopniach przez 20 minut. Podajemy z żurawiną i bagietkami.
Muszę wypróbować, bo do tej pory robiłam tylko z żurawiną albo z mango.
OdpowiedzUsuńJakie świetne jedzonko. Pychota.
OdpowiedzUsuńWygląda pysznie! Nigdy w życiu takiego nie jadłam
OdpowiedzUsuńPychota! Camembert i pomidorki to zawsze udane połączenie.
OdpowiedzUsuńWygląda przepysznie. Nikt nie przejdzie obojętnie
OdpowiedzUsuń